Forum V

Quantum's Support Forum for vmPRO 3.1, DXi V1000 & V4000 virtual dedup

GENERAL COMMUNITY SUPPORT (230)

Discussions Replies Latest Activity

vmPRO: license question

Hello all. I am testing free vmPRO Standard Edition. Quantum sent me a Serial number and link to download license key. My Problem is: vmPRO…

Started by Mario Reinicke

9 Dec 7, 2016
Reply by DoubleDensity

DXi V1000 manual fschk

Good morning :) i have a problem with my dxi v1000 (virtual machine) - at the moment with a test license i have to run a fsck manually. for…

Started by Ghost108

0 Nov 8, 2016

Reclaim disk space from DXi VM?

It seems that our DXi appliance has had some churn on its data usage recently and managed to fill its datastore to capacity, so much so tha…

Started by Caleb Paine

0 Aug 8, 2016

Security Issues with DXiV1000 2.3.22 (12646-56386 Build3) - How do we resolve?

We've recently gone through a security audit and this device was highlighted as having a number of potential security issues.  Is there som…

Started by Matthew C. Evans

2 Jul 25, 2016
Reply by Jerry Schmidt

Appliance network settings

I'm now experiencing an issue where changes to to the network don't keep. IE: I try to implement NIC bonding and/or setting the MTU to 1000…

Started by Seth Zwicker

0 Jul 6, 2016

problem with LTO-7 drive and LTFS for windows 8

i have a problem with a new quantum LTO-7 drive and i dont know where to post it ! hope this is the right place  anyway i bought quantum L…

Started by m j

2 Jun 17, 2016
Reply by m j

i500 scalar & windows 2012 NB media server - query

We are trying to replace our physical NB media server (windows 2008 SP2) with another physical NB media server (windows 2012), but the new…

Started by Jack B

1 May 18, 2016
Reply by Jerry Schmidt

Unable to backup partial

Hello all, My Vmpro Appliance is unable to do partial backups. I have vCenter 5.5 and ESXi 5.5, i have CBT enabled on all VMs to backup. Ca…

Started by Nuno Castanheira

2 Apr 26, 2016
Reply by Nuno Castanheira

DXi V1000--boots up but stays in Diagnostic mode. Web Interface not available

This is a recent load and it was working at one pint.  I never actually got to the point of having any data.  It is in a VMware 6.0 environ…

Started by jim Grant

2 Apr 19, 2016
Reply by jim Grant

e-mail Reports

Hello all, Can anyone tell me if it is possible to send a report of a single backup policy to a specific e-mail? How can i do it? Regards N…

Started by Nuno Castanheira

2 Mar 30, 2016
Reply by Nuno Castanheira

RSS

Tips + Tricks

© 2021   Created by Quantum Forum V.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service